Museibutiken

Butiken på Carl Larssongården är fylld av Carl och Karin Larssons konstnärskap. Reproduktioner, böcker, kort och textilier utgör basen men här finns också produkter som Karins blomstertrappa och Carls kaktuslampa, båda tillverkade efter de original som finns att se inne i huset. Här finns också smycken, insynsskydd, servetter, porslin och brickor som alla lånat detaljer från målningar och textilier. Gemensamt är att de ger originalen ett ny form anpassade till dagens moderna liv. Kort och gott, i museibutiken finns något för alla!

 

Carl Larsson-gårdens webbutik

Här har vi samlat de mest populära produkterna från vår butik på Carl Larsson-gården i Sundborn. Vare sig du söker något till dig själv, en present eller en fin detalj till hemmet så hoppas vi att du här ska hitta vad du söker. Reproduktioner, kort, böcker, puzzel, skrivmaterial, porslin och handarbetssatser är bara några av alla de varor vi laddat upp för att ge dig en trevlig shoppingupplevelse. Välkommen in!

Välkommen till vår webbutik

 

Designbutiken

Endast öppen under sommaren.
Inhyst i konsthallen Kvarnen ligger Carl Larsson-gårdens egen designbutik. Med anor från 1600-talets mitt ger den gamla kvarnen butiken en charmig karaktär och skapar en trevlig fond till butikens sortiment som är full av spännande möten mellan det traditionella och det mer moderna.
Från varumärken som ERNST, Miljögården, Sagaform, Klippan yllefabrik och Lycka Form hittar man här utvalda produkter för hem, trädgård, det dukade bordet och den personliga gåvan. Exklusiva trädgårdsredskap, trevliga målarböcker för vuxna, glas, värmande yllefiltar, kvalitetsleksaker för de små och redskap för den perfekta grillmiddagen är bara några exempel ur det smakfulla sortiment butiken erbjuder.

 

Du kan även kontakta oss via telefon eller mail för en beställning!
Telefon: +46 (0) 23 – 600 53
E-post: info@carllarsson.se